Klantervaringen > Resultaatafhankelijke beloning
Resultaatafhankelijke beloning

Endenburg Elektrotechniek is met 120 werknemers een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf in de regio Rotterdam. MTM is reeds jarenlang een partner op het gebied van P&O aangelegenheden.

De kennis van de metaalsector, de creativiteit, snelheid en de prettige contacten zijn de redenen waarom Endenburg heeft gekozen voor een partnership met MTM. MTM onderscheidt zich met nam doordat het naast projecten ook snel kan acteren op allerlei dagelijkse vraagstukken, MTM is een verlengstuk van de P&O organisatie. Vanuit een nieuwe visie is medio 2007 gestart met een nieuw P&O beleid. Eén van de belangrijkste pijlers was de realisatie van een nieuw beloningsgebouw. MTM heeft Endenburg tijdens de voorbereidingsfase op een professionele wijze geadviseerd. Verder heeft MTM een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en implementatie van dit nieuwe beloningsgebouw.

Naast de CAO standaard heeft MTM ook een belangrijke bijdrage geleverd in de totstandkoming van een modern functiehuis voor het hoger personeel. De kernwoorden voor MTM zijn; professioneel, prettige contacten, accuraat, vooruitstrevend maar vooral klantgericht.